2012. június 6., szerda

Drogéria kifosztás


Szórólapban láttam még a múlt héten, hogy le lesz árazva a rossmannban a dezodor. Gondoltam bemegyek, veszek, aztán kijövök. Na ez nem így lett... Majd félórán keresztül benn voltunk a párommal. :D
Ennyit a gyors vásárlásról... :D






1. Garnier BB krém (világos bőrre)

Már a második tubussal vettem meg. Igaz az első még nem fogyott el, de úgy voltam vele,hogy ha egyszer le van árazva, akkor érdemes most megvennem.
Fogok róla hozni egy teszes bejegyzést is nemsokára, de addig csak annyit róla, hogy kellemes csalódást okozott számomra már az első alkalommal. :)

2. Fa tusfürdő (gránátalma és málna illattal)
Imádom a tusfürdőket. Legalább 4 bontatlan még mindig van a szekrényemben itt Győrben. Arról nem is beszélve, hogy van még otthon is... :D 
Most rá vagyok kattanva a gránátalmás fajtákra. Mindegy hogy milyen márkájú, egyszerűen szuper illata van. Ilyen Fa már volt egyszer, csak elfogyott, de az Avonnak és a Dovenak is nagyon jó illatai vannak.
Szóval imádás van. :)

3. Fa dezodorok
Dezodor mindig kell akár akarjuk akár nem. 
Sok fajtát kipróbáltam már és hál' istennek mindegyik egész jól működött.
Most épp ez a márka volt a soron az árának és kezelhetőségének köszönhetően.
Eddig Rexona-t használtam, csak miután új formája lett,nem tudtam benyomni, mert hosszú a körmöm. xD

4. Rimmel London szempillaspirálok
Egyszerűen imádom!! A rózsaszínt 2 éve használtam először és egyszerűen szuper. Extra hosszú lett tőle a szempillám és nagyon szépen mutat. 
A zöld dúsít és göndörít is. Nagyon várom már, hogy kipróbálhassam,mert kíváncsi vagyok, hogy ez is csodákra képes e. :) De holnap biztosan ez lesz az első dolgom reggel. :)
Megjegyezném azért, hogy eredeti áruk olyan 1700 Ft, én pedig darabját vettem most 800-ért. Azt hiszem ennyit én is megérdemlek. ;)

5. Kozmetikai kendő
Mielőtt megyek nyaralni,el szeretnék menni pár alkalommal szolizni,de oda ugye nem ajánlott sminkbe menni. Ezért is vettem ezt a kendőt. Úgy gondoltam, egy próbát megér 350Ft-ért.
Kellemeset csalódtam. A dm saját márkás terméke, tehát nem egy extra drága márkás dologról beszélünk.
Nagyon szépen leszedte a sminket az arcomról. Úgyhogy ennyi. :)


Na ez az eheti kis bevásárlásom azt hiszem egész jól sikerült.
Nem vettem olyat amire nincs szükségem.
Mindegyiknek nagyon örülök és nagyon meg vagyok mindegyikkel elégedve. :)

4 megjegyzés:

  1. én még nem tudtam kipróbálni a BB krémet, mert kombinált az arcbőröm és sok helyen olvastam, hogy nekik egyáltalán nem vált be, ragacsos volt és összegyűlt a ráncokban. elvileg nyáron jön ki a Garnier a zsíros bőrre valóval, lehet akkor kipróbálom :) nekem most Essence színezett hidratálóm van, de az is csodákra képes, legalábbis az én arcomon :)

    VálaszTörlés
  2. Arról a Rimmeles szempillaspirálokról láthatunk tesztet? Nagyon megtetszett az írásod után, de azért kíváncsi vagyok, hogy tényleg csodákra képes-e :)

    VálaszTörlés
  3. Arról a Rimmeles szempillaspirálokról láthatunk tesztet? Nagyon megtetszett az írásod után, de azért kíváncsi vagyok, hogy tényleg csodákra képes-e :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenképpen lesz,mert én imádom :) szerintem holnap hozom :)

      Törlés