2012. szeptember 29., szombat

Szeretném...

Ismét eltelt egy hét és nem posztoltam. Igazából, azt se tudom hol áll a fejem. Fáradt vagyok, kicsi vagyok, nyűgös vagyok. Egész sokat alszom mostanában, de egyszerűen mindig fáradt vagyok... Jaaajj nem nyafogok ám. :)

Először elmondom, hogy szuper volt a múlt hét szombati Lánchidas történet. Hál' Istennek jó időnk volt. Nagyon sokan voltak és nagyon sokan néztek meg minket, sokan érdeklődtek. A probléma csak ott kezdődött, hogy este 10-kor kellett volna elkezdenünk pakolni, de nem volt kamion... Úgyhogy vártunk és vártunk, és akkor végre megérkezett. Hajnali 1 körül... Vicces volt... Sikeres bepakolás után, meg felmentünk a Citadellára, csak hogy egy kis jó is legyen a dologban. A kilátás fantasztikus volt. :) Majd fél 4 körül sikeresen hazaértünk és másnap 9-re mentem/tünk dolgozni. Kicsit se voltunk zombik vasárnap. :D 
Azt még hozzá tenném, hogy hanjalban 17 fok volt. Ennek ellenére én kabátban és 2 pulcsiban majd megfagytam... Így szeretlek fáradtság. :)

Tegnap Kutatók éjszakája volt. Nyitva tartás éjfélig... de megérte. Jó volt a hangulat. Nagyon sokan voltak. Egy kis motoros találkozót is tartottunk, amire nagyon szép motorok jöttek el.
Egy kis hang-verseny keretén belül pedig lemértük, minek van nagyobb hangja: egy ütős banda, motor vagy a mi robbantós kísérleteink. Ütősök 100 dB, motor 98.5 dB, mi 97.6 dB. Na és akkor valamelyik idióta kitalálta, hogy mi lányok álljunk össze és sikítsunk egyet. A 4es kis csapatunk 101 dB-el lenyomott mindenkit. :D Vicces volt, az egyszer biztos. :D

Na ennyit a mesélésről.  Jöjjön aminek jönnie kell.:)




Hoztam ma nektek egy kis összeállítás azokból a cuccokból, amiket ősszel-télen meg szeretnék még venni.
Persze nem pont ezeket, de ezekhez hasonlót.

wish1


Ki mit szeretne venni mostanában?
Kinek mi  kedvenc őszi ruhája?

1 megjegyzés:

  1. Én pulcsikat szeretnék, voltam is vettem kemény 1-et :D szóval vissza fogok még menni, mert természetesen azóta már rájöttem, hogy másik is kellett volna :D Kedvenc darab? Hmm, most egy szőrme mellény - ami nincs meg :( Na majd egyszer :)

    VálaszTörlés